Spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in večjo interaktivnost. Nastavitev zasebnosti Zapri

SLONČEK LONI

FREE PLAY

Šifra: 69543
Dostava: Na zalogi
Redna cena: 2999
Količina:
SLONČEK LONI SE ZELO RAD IGRA. Ob pritisku na levo nogico se slonček igra skrivalnice, ob pritisku na desno nogico zapoje in se skriva. Ob zvoku slovenske pesmice simpatično miga z ušesi in se skriva za njimi. Je sivo-bele barvne kombinacije. Embaliran je v odprto embalažo, da ga je moč preizkusiti. Je s funkcijo "try-me" in ima priložene baterije. Je iz zelo mehkega materiala in nežen za crkljanje.
Primerna starost: 12m+
* Dimenzije: 20 x 22 x 28 cm
* Zvočni efekti
* Glasbeni efekti
* Interaktivna
* slovenski jezik
* hrvaški jezik
* vključuje baterije
Varnostno opozorilo!

Priporočamo od 12 mesecev naprej

Navedeno priporočeno starost otroka, za katero je posamezen artikel primeren, je podjetje Rok Toys d.o.o. pridobilo s strani zastopnika, uvoznika ali proizvajalca posameznega artikla. Proizvajalec določi priporočeno starost na osnovi varnostnih zahtev in omejitev v uporabi, kakor tudi na lastnih izkušnjah. Na določitev priporočene starosti vpliva tudi otrokov motoričen, senzoričen in umski razvoj, kot tudi priljubljenost artikla med uporabniki v določeni starostni skupini. Navedena priporočena starost naj vam bo vodilo pred nakupom izdelka; pri tem upoštevajte, da se otroci, kot uporabniki artiklov, med seboj različno razvijajo, zato vsi artikli določene starostne skupine niso zanimivi vsem otrokom priporočene starostne skupine.

 

 

VARNOSTNI NAPOTKI IN OPOZORILA
 
Varnost in kakovost izdelkov, ki so na voljo v naših prodajalnah je na prvem mestu. Kljub temu  pred nakupom izdelka upoštevajte priporočeno najmanjšo oz. najvišjo starost uporabnika, najmanjšo oz. največjo dovoljeno obremenitev izdelka, kakor tudi spretnosti, ki so potrebne za varno in pravilno ter varno uporabo izdelka. Prosimo, upoštevajte tudi sledeča OPOZORILA in VARNOSTNE NAPOTKE! 
 
1. Igrače, ki niso namenjene za uporabo otrokom, mlajšim od 36 mesecev
Zavedajte se, da so lahko nekatere igrače nevarne za otroke mlajše od 36 mesecev, zato je na teh igračah navedeno opozorilo:
˝OPOZORILO! Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev.˝ ali ˝OPOZORILO! Ni primerno za otroke, mlajše od treh let.˝ ali opozorilo v obliki naslednje grafične slike: 
 
 
 
Ta točka se ne uporablja za igrače, ki so zaradi svoje funkcije, dimenzij, značilnosti, lastnosti ali drugih tehtnih razlogov očitno neprimerne za otroke, mlajše od 36 mesecev. 
 
2. Igrače za prostočasne aktivnosti
 
Na igračah za prostočasne aktivnosti je navedeno sledeče opozorilo: 
˝OPOZORILO! Samo za domačo uporabo.˝
Igračam za prostočasne aktivnosti, pritrjenim na ogrodje, po potrebi pa tudi drugim igračam za prostočasne aktivnosti, so priložena navodila, ki opozarjajo na potrebo po preverjanju in vzdrževanju glavnih delov izdelka (vzmeti, pritrdilnih elementov, opor) v določenih časovnih presledkih in poudarjajo, da lahko pride do padcev ali prevrnitve, če se tako preverjanje ne izvaja (npr. Pred vsako uporabo izdelka preverite njegovo stanje (montaža, zaščita, plastični deli in ali električni deli). Redno preverjajte varnostne  in osnovne elemente in jih po potrebi ponovno zategnite ali pritrdite. V kolikor ugotovite napako, izdelka ne uporabljajte v kolikor ga ne popravite. Neupoštevanje navodil lahko izzove padec, prekuc ali nastanek drugih škod izdelka.) Izdelku morajo biti priložena tudi navodila za pravilno sestavljanje igrače, ki navajajo, kateri deli so lahko nevarni, če niso pravilno sestavljeni. Predloženi morajo biti tudi posebni podatki v zvezi z ustrezno površino, na katero se naj igrača namesti. 
 
Opomba: Igrača za prostočasne aktivnosti je igrača za domačo uporabo, pri kateri podporna struktura med izvajanjem dejavnosti ostaja nepremična, igrača pa je namenjena temu, da lahko otroci izvajajo katero koli od naslednjih aktivnosti: plezanje, skakanje, zibanje, drsenje, guganje, vrtenje, plazenje, lazenje ali katera koli kombinacija teh aktivnosti. 
 
3. Funkcionalne igrače
 
Na funkcionalnih igračah je navedeno naslednje opozorilo: 
˝OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe˝. 
 
Opomba: Funkcionalna igrača je igrača, ki deluje in se uporablja na enak način kot proizvod, naprava ali stroj, namenjen odraslim, in je lahko zmanjšan model takšnega proizvoda, naprave ali stroja. 
 
4. Kemijske igrače
 
Na kemijskih igračah je potrebno navesti naslednje opozorilo: 
˝OPOZORILO! Ni primerno za otroke, mlajše od (…..- starost določi proizvajalec). Uporabljati pod nadzorom odrasle osebe.˝
Opomba: Za kemijske igrače veljajo zlasti: kompleti za kemijo, kompleti za ulivanje v plastično maso, miniaturne delavnice za keramiko, emajliranje ali fotografijo in podobne igrače, pri katerih lahko med njihovo uporabo pride do kemijske reakcije ali podobne spremembne snovi. 
 
5. Drsalke, kotalke, rolerji, deske, skiroji in kolesa kot igrače za otroke 
 
Na teh izdelkih, ki se prodajajo kot igrače je potrebno navesti naslednje opozorilo: 
˝OPOZORILO! Nositi je treba zaščitno opremo. Ni za uporabo v prometu.˝ Tovrstne izdelke je potrebno previdno uporabljati, saj zahtevajo veliko spretnosti, da bi se izognili padcem ali trkom, zaradi katerih bi lahko prišlo do poškodbe uporabnika ali tretje osebe. Med uporabo je potrebno nositi varnostno zaščitno opremo (čelado, rokavice, ščitnike za kolena, ščitnike za komolce, …).
 
 
6. Vodne igrače
 
Na vodnih igračah mora biti navedeno naslednje opozorilo: 
˝OPOZORILO! Uporabljajte samo v vodi, primerno plitvi za otroka in pod nadzorom odrasle osebe.˝
 
Opomba: vodna igrača je igrača, ki je namenjena uporabi v plitki vodi in ki lahko nosi otroka na vodi ali ga pri tem podpira. 
 
7. Igrače v živilih
 
Na igračah v živilu ali združenih z živilom mora biti navedeno naslednje opozorilo: 
˝OPOZORILO! V živilu je igrača. Priporočen nadzor odrasle osebe.˝
 
8. Imitacije zaščitnih mask in čelad
 
Na teh izdelkih mora biti navedeno naslednje opozorilo: 
˝OPOZORILO! Ta igrača ne zagotavlja zaščite.˝
 
9. Igrače, ki se z vrvicami, vrvmi, elastikami ali trakovi obesijo čez zibelko, otroško posteljico ali otroški voziček
 
Na teh igračah mora biti navedeno naslednje opozorilo: 
˝OPOZORILO! Da bi preprečili morebitne poškodbe, ki nastanejo, če se otrok zaplete, odstranite igračo, ko se otrok začenja dvigati na roke in kolena v plazeči položaj.˝
 
10. Pakiranje dišavnih snovi v vohalnih igralnih ploščah, kozmetičnih setih in okušalnih igrah
 
Na embalaži dišavnih snovi v vohalnih igralnih ploščah, kozmetičnih setih in okušalnih igrah mora biti navedeno naslednje opozorilo: 
˝OPOZORILO! Vsebuje dišavne snovi, ki lahko povzročijo alergije.˝
 
Opomba: kemijska igrača je igrača, namenjena neposrednemu ravnanju s kemičnimi snovmi in zmesmi in ki se uporablja na ustrezen način glede na starost otroka ter pod nadzorom odrasle osebe. Kozmetični set je igrača, katere namen je, da se z njeno pomočjo otrok nauči izdelave proizvodov, kot so dišave, mila, kreme, šamponi, peneče kopeli, bleščila, ličila za ustnice, druga ličila, zobna pasta in balzami za lase. 

Sorodni artikli

SIMBA CCL DVE ČIVAVI Z TORBICO

Šifra: 93213
29,99 €

SIMBA CCL ČIVAVA -SAMOROG 20 CM S TORBICO

Šifra: 93246
29,99 €

FURLOCKS PUHASTE POŠASTI

Šifra: 105951502
5,69 €

SIMBA CCL PSIČKA Z DODATKI

Šifra: 93126
31,90 €

SIMBA CCL ČIVAVA S TORBICO

Šifra: 93125
34,90 €

CHICCO MOJ PRVI MEDVEDEK MODER

Šifra: 0801520
35,90 €

SIMBA CCL ČIVAVA S TORBICO

Šifra: 93124
22,99 €

PENASTA PODLOGA PUZZLE ŽIVALI 9 KOS

Šifra: 05095
8,99 €

ACTIVITY RATTLE 2 ASSTD

Šifra: 05137
5,00 €

RIBA MEHKA 10 CM IGRAČA ZA V VODO

Šifra: 35958
1,29 €

KIDS II OBALL

Šifra: 10312
14,99 €

MEHKA IGRAČA ZA V VODO ŽOGA 6 KOS

Šifra: 33701
6,60 €

IGRAČA MORSKE ŽIVALI 9 KOS

Šifra: 35825
7,10 €

MEHKA IGRAČA ŽIVALI

Šifra: 05216
6,70 €

MEHKA IGRAČA RAČKE 4 KOS

Šifra: 05215
5,69 €

KIDS II OBALL GRIZALO

Šifra: 10807
5,49 €

MIKROVALOVNA PLIŠASTA ŽIVAL 16 CM Z VONJEM SIVKE

Šifra: 38289
9,99 €

DICKIE HAPPY RUNNER 27 CM

Šifra: 203814002
12,49 €

CHICCO TEDDY IZRAŽA OBČUTKE

Šifra: 0794700
35,90 €

KIDS II OBALL ROPOTULJA ŽOGA

Šifra: 11483
7,49 €

LES DOMINO 28 KOS

Šifra: 35531
3,00 €

MEHKA IGRAČA DIVJE ŽIVALI ŽIVALSKI VRT

Šifra: 05182
7,69 €

SLONČEK LONI

Šifra: 69543
29,99 €

PENASTA PODLOGA PUZZLE ČRKE 9 KOS

Šifra: 05093
8,99 €

PLIŠASTA VRTNICA CCA 35 CM-SUPER CENA

Šifra: 83179
3,50 €