Spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in večjo interaktivnost. Nastavitev zasebnosti Zapri

Dostava

Rok Toys d.o.o. blago naročeno v spletni prodajalni dostavi preko pogodbenega partnerja GLS. 

Dostavo opravi pogodbeni izvajalec GLS na navedeni naslov na območju Slovenije.

Pogodbenega izvajalca za dostavo naročenega blaga izbere pošiljatelj.

Naročeni izdelki imajo različne roke dobave: 

-rok dobave en dan - naročila oddana do 11 h odpremimo blago še isti delovni dan. Gls kurir pa vam naročilo dostavi naslednji delovni dan  ((Primer1 Naročilo oddano v torek dopoldan.Dostava sreda dopoldan.Primer 2:Naročilo oddano :petek dopoldan. Dobava ponedeljek dopoldan)
-rok dobave dva dni - naročila oddana po 11 h odpremimo naslednji delovni dan. Gls kurir Vam pripelje  drugi delovni dan od dneva naročila.  (Primer1 : naročilo oddano v ponedeljek popoldne.Dostava :sreda dopoldne. ali primer 2:Naročilo oddano v petek popoldan /sobota/nedelja .Dobava Torek dop) 
 
- Izdelek je v prihodu:  ta status je namenjen izdelkom, ki jih trenutno ni na zalogi  . Vas bomo kontaktirali in se dogovorili za točen datum dostave.

En dan pred dostavo prejmete elektronsko pošto. Za dostavo poskrbi GLS, v večini primerov naslednji delovni dan od dneva odpreme,. Zaradi katerikoli  vendar najkasneje v roku treh delovnih dni.

Dostava se izvrši na naslov, ki ga je uporabnik navedel ob naročilu. V primeru, da ob času dostave nikogar ni na navedenem naslovu, vas dostavljalec - GLS obvesti, na katerem prevzemnem mestu lahko paket prevzamete.

Strošek dostave:

Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in je pavšalen za vsa naročila. Višina poštnine je 3,5 eur. Za vsa naročila nad 30 eur je poštnina brezplačna. Brezplačna poštnina nad 30 EUR velja samo za dostavo po Sloveniji.

V času posebnih akcij se lahko znesek obračunane poštnine spremeni.

Za pošiljke, poslane v tujino, se poštnina obračuna po ceniku Pošte Slovenije ali GLS. V primeru vračila pošiljke iz tujine v Slovenijo strošek poštnine plača pošiljatelj.

Ali moram ob prevzemu pošiljke plačati provizijo  GLS-u?

Če se odločite za plačilo z gotovino ob prevzemu pošiljke (plačilo po povzetju) ne plačate dodatnih stroškov obdelave naročila, vendar samo znesek, za katerega ste opravili naročilo. Pri dostavni službi GLS lahko plačilo po povzetju opravite z gotovino ali s plačilno kartico.

OPOZORILO!
S 1. 4. 2019 je PETROL pričel v vseh svojih poslovalnicah dodatno zaračunavati storitev vročanja paketa kupcu (0,45 €) in storitev obdelava odkupnine (1,05 €) tudi prejemnikom GLS paketov.
Za vročitev paketa brez odkupnine, bo tako potrošnik plačal 0,45 €, za vročitev paketa z odkupnino pa 1,50 €. Znesek velja za vsak posamezni vročeni paket.
Strošek vročanja velja samo ob prevzemu na bencinskih servisih PETROL, pri direktnem prevzemu od GLS dostavljalca ali pri prevzemu v drugih paketnih trgovinah se strošek ne obračunava!

Za vse informacije smo vam z veseljem na voljo, kontaktirate nas lahko na: 

Tel.: +386 41 778 702 ali

E-mail: info@igrace.eu

NE SPREGLEJTE: Za vrnjeno blago vam bomo mi poslali dokumetn,ki ga nalepite na karton .